A III-A SEDINTA DE CABINET A GUVERNATORULUI, ALBA-IULIA 13-15 MARTIE 2015

La Alba-Iulia, membrii Lions din intreaga tara, ne-am adunat pentru a participa la a treia sedinta de cabinet a Districtului 124 Romania, in zilele de Vineri si Sambata, 13-15 Martie 2015.

Clubul Lions din Ploiesti a fost prezent la sedinta de cabinet, Tony Tache depunanad si candidatura pentru functia de Vice-Guvernator2.

Vineri seara am participat la o serata muzicala oferita de clubul lions Alba-Iulia unde muzica lui Vivaldi ne-a emotionat in acest inceput de primavara.

Sedinta de cabinet a avut loc Sambata in prima parte a zilei. In urma luarilor de cuvant si dezbaterilor  care au avut loc, am retinut urmatoarele aspecte:

  • Initiere Program Tanar Ambasador Lions;
  • Raportare la Oak Brook a noilor conduceri pentru cluburile lions din tara;
  • Propuneri privind majorarea taxei la District;
  • Actiuni sociale ale cluburilor in perioada urmatoare;
  • Mișcarea Leo - rezultate si proiecte;
  • Participarea la Conventia Nationala de la Timisoara.

Sambata 14 Martie am participat la balul Clubului Lions Alba Iulia petrecand o seara minunata in cadrul celei de-a patra reuniuni a Districtelor 124 Lions si Leo Romania. 

Le multumim prietenilor de la Lions Club Alba-Iulia pentru organizarea sedintei de cabinet unde membrii din toate colturile tarii au facut parte din aceeasi familie Lions. 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search